fotobanner

 

Website Jordi

jordi

Website Jef

jordi

Website Hetric

hetric

Website Triatlon Geel

geel

LAATSTE NIEUWS

 

IK HEB MIJN LAATSTE IM IN FLORIDA UIT GEDAAN HET VERHAAL IS GEDAAN

Inderdaad u gaat het niet geloven maar het is nu echt gedaan. Dit was mijn laatste IM in Florida, ik had er nu ook geen top wedstrijd van verwacht omdat ik nog geen 50% van mijn trainingen die ik normaal train voor de voorbereiding voor een IM gedaan heb. Veel te weinig tijd en te veel werk. Het zwemmen ging goed, maar wat me het meeste zorgen maakte was mijn rug na 70km op de fiets kon ik gewoon niet meer op het ligstuur liggen, amper 2min en dan moest ik terug gaan recht zitten op mijn fiets en ik moest nog 110km fietsen het was de zwaarste marteling in mijn triatlon carrière. Normaal is dit mijn onderdeel, daar ben ik altijd goed in geweest 180km vlammen maar ik heb het niet meer. Maar ik had schrik dat ik niet meer kon lopen maar ik kwam van mijn fiets en het was echt een opluchting dat ik kon lopen. Ik had geen last meer in de rug. Dan heb ik het marathonneke op mijn gemak uitgelopen het stak niet meer op een uur en daar heb ik dan toch nog kunnen van genieten. De laatste 6km heb ik nog een stuk meegewandeld met een paar zotte Amerikanen die zelfs nog een toer moesten lopen maar die waren onderweg al aan het bier drinken en die waren aan het vertellen wat ze zondags gingen eten (biefstuk,ribbekes, BBQ, hamburgers en heel veel bier).
Ik heb 18 volledige triatlons beëindigd dat kunnen er al niet veel vertellen. Maar ik ben heel content dat ik mijn laatste IM in Florida heb kunnen beëindigen. En nu ga ik mijn tijdrit fiets dadelijk verkopen als ik thuis ben hier heb ik te veel op afgezien. Als er moesten geïnteresseerde atleten bij zijn in een Argon E114 voor een prijsje laat het me weten. En langs deze weg bedank ik al mijn kameraden die mij gevolgd hebben tot na middernacht "DANK U"

NOG DEELGENOMEN IN AARSCHOT EN ZWEMWEDSTRIJD DAMME-BRUGGE

Ik ben nog gestart in Aarschot waar ik een goede wedstrijd heb gereden. Het zwemmen was niet zo geweldig maar het fietsen ging goed( een beetje voorzichtig het regende). En dan het lopen ging gewoon super beter dan ik verwacht had. Een geslaagde wedstrijd. Dan heb ik nog mee gezwommen met de zwemwedstrijd Damme - Brugge. Waar ik moest vertrekken in de 3e groep. Ik had gezwommen zonder wetsuit en had een tijd van 1u13 dat zeker niet slecht is zonder wetsuit. Ik ben bij de eerste 100 binnen gekomen. En nu trainen voor Florida in november.

OOSTMALLE ! IK WAS ONDER DE INDRUK VAN DE WEDSTRIJD

Oostmalle was gewoon geweldig zeker herhaalbaar voor volgend jaar. De wedstrijd is zo recreatief dat ik heb genoten van de eerste seconde dat het startschot is gegeven. Het zwemmen waarbij we eerst een 100 meter moesten lopen voor we in het water kwamen. Dan het fietsen een stuk in het bos rijden, onverhard tot we naar het vliegplein moesten rijden gewoon geweldig. Dan het lopen in de mooie natuur van de streek was ook fantastisch. En na de wedstrijd was het gewoon een volksfeest tot in vroege uurtjes. Prachtig dat er nog zo een wedstrijden bestaan, doet me denken aan de triatlon wedstrijd van 20 jaar terug. Ik zou zeggen aan de lollepotters blijven verder doen en een dikke proficiat voor de organisatie en de helpers.

BONN IS WEER ACHTER DE RUG MET EEN IETS BETERE TIJD DAN IN 2011

Ik kwam in Bonn veel beter als in 2011 uit het water. Waarschijnlijk was de stroming veel harder omdat het veel heeft geregend de laatste tijd. Mijn fietsen was matig niet in mijn normaal doen waarschijnlijk te weinig getraind. Maar het lopen ging weer zeer goed ik had hier bij een goed gevoel. Ik ben ook een paar minuten vlugger over de meet gekomen als in 2011. Al bij al nog een zeer contente ironbenny.

EERSTE TRIATLON VAN HET SEIZOEN ZIT ER OP IN GEEL

Het was een prachtige uitgave van het 25 jaar jubileum met goed weer en alles wat er moest zijn was er. Alleen de temperatuur van het water was juist warm genoeg voor te kunnen zwemmen. In het water gaan was het ergste , maar in het water was de kou al vlug vergeten en werd het startschot gegeven. Ik kwam vrij goed uit het water op 9 min. Het fietsen ging ook zeer goed en het lopen was behoorlijk. Ik ben zeer content met mijn uitslag ik ben geëindigd op een 3e plaats bij de 50+. In de uitslag van Geel sta ik bij de 24+ genoteerd, wat zeker niet slecht is als ik er nog uitzie als een 24 jarige. Hieronder nog twee foto's van Jos Gouwkens en Jasper De Fré Dank aan deze twee personen om de foto's door te mailen.

fietsen

lopen

top

TERUG BEGONNEN MET DE TRAININGEN

Het werd stilaan tijd dat ik terug begon gaan te trainen op schema's. Ik ben altijd wel bezig geweest maar alleen voor mijn basis te onderhouden. Maar nu ben ik terug schema's aan het volgen dat we in mei als het triatlon seizoen begint er terug kunnen invliegen. Mijn eerste wedstrijd zal op 1 mei zijn de Belgische kampioenschap ploegen triatlon met de ploeg van HETRIC2. En dan op 13 mei de triatlon van Geel( 25 jubileum ) waar ik de sprint triatlon ga mee doen. Mijn bedoeling dit jaar is van toch een triatlon of 10 mee te doen tot september, dan een 2 weken rust en mijn trainingen hervaten voor de ironman van Florida op 4 november.

top

HET IS NOG EENS GELUKT OM MIJ IN TE SCHRIJVEN IN FLORIDA

Het was weer afwachten aan mijn computer voor ingeschreven te geraken in Florida. Maar stipt om 19u00 gingen de inschrijvingen open. Ik had het geluk dat ik onmiddelijk bij het aanklikken een inschrijvingsformulier kreeg zodat ik het dadelijk kon invullen. Ik moest alleen oppassen dat ik de fout niet maakte van in 2010 dat ik het formulier terug kreeg omdat ik een vakje niet had aangeklikt. En daarom te laat was voor het terug te sturen. Maar het lukte van de eerste keer en ik was ingeschreven. Daarom volgend jaar sta ik aan de start in Florida. Het was dit jaar weer uitverkocht op 18min.

top

DE FAMILIE UITSTAP NAAR DE VENTOUX IN FRANKRIJK ZIT ER WEER OP

We zijn weer een week naar de Ventoux getrokken met de familie voor de berg te overwinnen. Dit jaar was het hoogdoel voor Julia die de berg zou beklimmen en het is gelukt, ons Julia heeft de berg overwonnen met een een geweldige coach "ironbenny" die natuurlijk trots was op ons Julia. En ik heb ook een beetje gaan fietsen maar de eerste dagen gingen niet zo goed, de evolta triatlon zat nog in mijn benen. Maar de laatste dagen ging het perfect en kon ik de bergen weer opvlammen en voor de rest hebben we een prachtige vakantie gehad met de familie en natuurlijk met Jan en Lydia en natuurlijk de nodige zon die we in België te kort hebben gehad in juni en augustus. Hier onder een filmke van ons Julia van de aankomst op de top van de Ventoux.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

top

DE EVOLTA PANASONIC TRIATLON POLEN WAS EEN SUCCES

We zijn dinsdag 30/08 's morgens vertrokken voor de Evolta Panasonic triatlon in Polen. Alle 3 goed getraind, ik, de Gudy Verluyten ,Rony Celen en onze geweldige verzorger David Cornelis. Gelukkig dat we de David bij ons hadden voor ons drinken en eten aan te geven met het warme weer. We hebben de eerste dag aan de grens in Polen overnacht, het hotel was in orde voor Polen. Alleen beschimmelt brood maar voor de rest in orde. De tweede dag zijn we verder gereden maar het is een hel om door Polen te rijden omdat het allemaal gewone weg is tot waar we moesten zijn, en onderweg nog een klein proceske gekregen omdat we over de volle meet reden. Die Polen kunnen niet veel verdragen maar we waren wel 75 euro kwijt. De derde dag waren we in het meer gaan zwemmen en na de middag het fietsparcours gaan verkennen. De vierde dag zijn we nog gaan zwemmen in het meer en onze David heeft zijn eerst zwemdoop met een wetsuit in het meer gezwommen en voor de rest platte rust. De vijfde dag, zaterdag moesten we gaan inschrijven en onze fietsen gaan binnen doen en goed eten zodat we een goede voorraad hadden voor de wedstrijddag en niet vergeten de geweldige pasta party, spaghetti die veel te lang heeft gekookt en een klein beetje ketchup, kijk maar eens op de foto's. Dan zondag de grote dag "D-day " 's morgens om 4u30 opstaan een ontbijt binnen wurmen en dan om 5u30 vertrekken naar de start om de fiets in orde te maken en nog de laatste behoefte te doen op een toytoy. Naar de start en dan het verlossende startschot, ik kwam als 4e uit het water gevolgd door Gudy en Rony. Het fietsen ging zeer goed maar het lopen was weer niet zo goed ik denk dat ik me er moet bij neerleggen dat ik 5u00 loop op mijn marathon, het zal de leeftijd zijn. Ik ben geëindigd algemeen op een 21e plaats en op het podium bij de mannen 50 een 2e plaats dus ik was wel content om nog eens op het podium te staan en dat in Polen, gewoon geweldig. De Gudy was super en is geëindigd op een 3e plaats algemeen ook een zeer te vrede man en Rony heeft het moeten uitwandelen omdat zijn kwetsuren aan zijn knie weer opspeeldde, een grote bewondering voor de Rony, ik had opgegeven. En dan maandag terug naar huis dat was nog het lastigste want hebben een hele dag in de auto gezeten. BEKIJK OOK DE IVOLTA PANASONIC FILM HIERONDER

FOTO'S EVOLTA PANASONIC TRIATLON

UITSLAG EVOLTA PANASONIC TRIATLON

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

top

 

DE FAMILIE TRIATLON IN LOMMEL ZIT ER WEER OP

We waren weer aan de start in Lommel Ik moest zwemmen onze Geert fietsen en Julia lopen. We moesten laat starten pas om 17u00 wat zeer laat is maar ik had toch goed gezwommen met een tijd van 12:24min 1min beter als in 2010 dus dat zat al goed. Onze Geert moest dan fietsen en heeft stand kunnen houden en had de 24e beste fietstijd dus we zaten nog altijd in de running. Dan vertrok ons Julia, en was ook in haar goede doen. Dus alles ging zeer vlot ons Julia was op het laatste nog wat verkeerd gelopen maar dat was niet zo erg, want we zijn derde geworden van de familie trio's. Alle drie zeer voldaan en content naar huis gereden. We hebben nog een filmke gemaakt kijk hier onder.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

top

DE DRIE BERGGEITEN VAN DE VENTOUX ZIJN NAAR ESNEUX GEREDEN

Het is weer bijna zo ver dat we met de familie naar de Ventoux rijden voor de berg nog eens de overwinnen. Ik en Emiel en Jeroen zijn naar Esneux gereden voor wat km in de benen te krijgen. Het is een vlakke rit met de laatste 30km wat bergen maar wel met schone uitzichten. We zijn in Esneux aangekomen waar de vrouwen ons opwachten en een goeie leffe gaan drinken zijn. En een cremeke gaan lekken zie foto hier onder. We zijn er klaar voor laat de Ventoux maar komen.

esneux

top

EENS IETS ANDERS ALS TRIATLON MET EEN LAMBORGHINI RIJDEN

Ik heb voor mijn 50ste verjaardag van Julia en ons Bo een bon gekregen voor met een Lamborghini te gaan rijden. Aangekomen op het autocircuit waar al die prachtige scheurijzers staan maar de mooiste was natuurlijk de Lamborghini. Het was een droom om ooit is met een Lamborghini te rijden, die eindelijk in vervulling ging. Maar eerst moest ik nog les krijgen van een autopiloot, als dit achter de rug was moesten we eerst met een Porsche Cayenne het circuit verkennen wat ook al een ervaring was. Dan kwam eindelijk mijne droom in vervulling, in de Lamborghini stappen. Het is een geweldige auto als ik op de gas duw wordt ik in de zettel gedrukt, een fantastisch gevoel dat ding gaat vooruit dat heeft geen beschrijving. Bochten nemen tegen 80 a 90km per uur ik ben hellemaal verkocht van een Lamborghini en van 0 naar 240 op een afstand van 200 meter ongelooflijk dat is de maximum snelheid dat ik heb kunnen rijden op het circuit dat te kort was. Er is maar 1 probleem die auto is niet te betalen maar ik heb een geweldige ervaring gehad en ik kan zeggen ik heb met een Lamborghini gereden. Ik heb ook een film gemaakt met dank aan ons Bo die alles heeft opgenomen, bekijk hier onder de film.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

top

RUNNING COMPRESSIE SPORTKOUS

Ik dacht altijd dat met lange kousen lopen niets voor mij was, omdat ik vond dat ironbenny niet met lange kousen kon lopen. Maar ik moet zeggen dat ik al een maand met de running compressie sportkousen van "CEP" aan het trainen ben en ik een goed gevoel heb bij mijn trainingen. Ik heb zelfs de volledige triatlon van Neerpelt meegedaan met mijn cep kousen en ik moet zeggen dat ik de dagen na de wedstrijd veel vlugger gerecupereerd was ook tijdens mijn trainingen. Een aanrader voor alle lopers en triatleten. Hieronder een foto met mijn cep kousen in de triatlon van Neerpelt. Te verkrijgen bij mediotheek Verelst hier de link om u "CEP" kousen te verkrijgen >> link

neerpelt

top

NEERPELT IS WEER GEPASSEERD

Het was weer een hele belevenis, zaterdag op tijd gaan slapen om zondag om 4 u 00 's morgens op te staan, u eten naar binnen wurmen en om 5 u 00 vertrekken naar Neerpelt, om dan nog gaan in te schrijven en alles klaar te zetten. Om 7u00 stipt werd de start gegeven waarbij ik goed gezwommen had 1 u 04 en kwam als 15e uit het water. Het fietsen ging ook zeer goed en ik kwam als 24ste in de wisselzone binnen. Dan begon het lastigste nummer voor mij het lopen maar bij de eerste 20 km ging het zeer goed en liep ik elke toer rond te 30 min. Maar toen op bijna 25 km ging ik niet meer vooruit het was of ze bij mij 2 bougies hadden uitgetrokken maar wie ironbenny kent weet dat opgeven niet in zijn woordenboek staat en ben op cruise control blijven doorlopen om te finishen in een tijd van 12 u 04 en ik op het podium stond in mijn categorie op een 2e plaats. Gewoon een geweldig gevoel en nu vooruit kijken en trainen voor mijn volgende doel: nog eens een podium plaats behalen in Polen binnen twee maanden maar eerst een week rust met mijn benen in de lucht. En dan nog al mijn supporters te bedanken voor de grote steun die ze mij onder de wedstrijd hebben gegeven. Foto's volgen nog ik moet nog een paar foto's samen voegen podium

 • Uitslag >> uitslag

top

EINDELIJK EEN GOED GEVOEL BIJ HET LOPEN IN BONN

Wij waren zaterdag al vertrokken om het parcours nog eens te verkennen met de fiets. Het parcours was iets veranderd omdat het zwemmen een brug vroeger uit het water komen was. Maar voor de rest was alles het zelfde gebleven. Zondag om 6u00 opstaan om te gaan ontbijten en ons klaar te maken voor de start. Fiets binnen doen en dan de bus nemen voor de zwemstart die 4km van de aankomst is verwijderd. Om 9u00 de overzetboot opstappen om te starten om 10u15. Aftellen en dan GO zo hard mogelijk zwemmen met de stroming mee ik had 36min gezwommen wat zeker niet slecht was. Dan het fietsen ging ook zeer goed maar ik heb gezien dat ik 12min langer heb gefietst als in 2010 ( ik zal de Stijn en de Rudi toch gelijk moeten geven dat het een parcours is om met een tijdrit fiets te rijden) ik had namelijk met mijn koersfiets gereden omdat ik dacht dat met het veel klimmen ik daar voordeel zou uithalen, maar blijkbaar niet. Dan het lopen ging vrij goed en ik had er ook een goed gevoel bij en heb ook een klein beetje sneller gelopen als in 2010. Dus ik ben klaar voor Neerpelt nog een week doortrainen en dan een week rust voor 26 juni te starten in Neerpelt. En Jasper bedankt voor de foto's "PRACHTIG"

lopen

top

EERSTE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN IN GEEL

Mijn eerste triatlon van het seizoen zit er op maar ik ben niet content want het lopen ging niet goed (zeer slecht het ging van geen meter). Maar de wedstrijd was dik in orde een dikke proficiat aan de Erik, prachtig werk. Ik was goed gestart met het zwemmen en kon dadelijk mee, het zwemmen ging goed alleen nog een geknoei met mijn wetsuit uit te krijgen, maar dan het fietsen ging heel goed geen probleem zelfs heel goed. Dan het lopen dat was heel slecht daar is nog werk aan te winkel. Daar moet nog aan gewerkt worden maar ik heb nog twee maanden tijd voor in Neerpelt mijn lopen klaar te stomen. Ironbenny comes to watch out Neerpelt

top

WE GAAN ER AAN BEGINNEN SEIZOEN 2011

We gaan beginnen aan het seizoen, mijn doelen dit jaar zijn op 26 juni 1/1 Neerpelt en op 4 september 1/1 Panasonic Evolta triatlon in polen met dank aan David Cornelis en Paul Mertens die dit voor drie medewerkers van panasonic in orde hebben gebracht. En natuurlijk op 8 mei de kwart triatlon van Geel. En misschien de hel van Kasterlee (zit in mijn achterhoofd) als er geen sneeuw ligt zie ik dat wel zitten. Ik ben zelfs terug aan het mountainbiken en zelfs les aan het volgen bij de Jef Dams, en ik moet zeggen de Jef doet dat heel goed hij heeft mij al veel bijgebracht en me helpen mijn schrik te overwinnen. We hebben zelfs zondag de toertocht van Aarschot gereden waar ik al redelijk vlot mee kon en dat zeker geen parcours is voor broekventjes. Maar we gaan er weer 200% tegen aan vliegen.

top

Mijn nieuwe MTB getest

Wij zijn een week naar Nice geweest voor terug een beetje te kunnen fietsen in wat beter weer dan hier in Belgie. Ik had twee fietsen meegenomen, ook mijn nieuwe MTB en mijn koersfiets voor langer toerkes te doen. Maar ik had mijn MTB meegenomen voor te testen of ik nog met een MTB kon rijden. Maar ik moet zeggen het viel 200% mee, een 29er met normaal grote wielen zoals in een koersfiets rijd geweldig goed mijn eerste indruk is zeer goed. Rijd heel goed, zeer handelbaar en ik kan er nog hard mee rijden heel belangrijk nog een 40 km per uur op mijn grootste verzet, niet slecht voor een prutser als ik en bergaf rijden ging ook zeer goed. Alleen stoppen met schijfremmen is wel gevaarlijk als je dat niet gewoon bent, want als ge de remmen wat hard indrukt stopt dat ding onmiddelijk en als u dan niet oppast kun je wel eens vlugger zijn dat u MTB. Maar ik moet zeggen de fiets is voor 200% goedgekeurd door ironbenny.

Bikemotion was weer een zeer leerrijk fietssalon

Wij waren zeer vroeg vertrokken voor bij de eerste binnen te kunnen. De fietsen waren over het algemeen het zelfde als in 2010 maar ze hebben de fietsen gewoon een ander kleur gegeven. Iets dat me ook opviel was dat de fietsen weer heel wat meer kosten, als u een mooie fiets wil dat u al vlug 3000 euro kwijt zijd. De fiets die ik dit jaar in februari heb gekocht was 450 euro duurder geworden. Iets dat ook opviel waren de triatlon schoenen van CARNAC zie hier onder de foto. En dan was er de tijdritfiets van mijn held Cancellara zie foto. Maar we hebben ons goed geamuseerd we waren pas om 22u00 thuis dus dat wil zeggen dat we alles gezien hebben.

schoen

cancelara

Training aan de Ventoux was geweldig

ventoux

De eerste dag zijn we eerst naar Sault gereden voor daar de klim aan te vangen naar Mont Ventoux, de gemakkelijkste weg en dat ging zeer vlot we zijn terug naar beneden gekomen naar Bedoin. Tweede dag hebben we de klim in het dorp Bedoin waar we logeerden en terug gekomen langs Malaucene. Dinsdag hebben we een rustdag genomen omdat het weer op de Mont Ventoux niet zo goed was. Woensdag hebben we de toer rond de Vontoux gedaan, dat was gewoon prachtig van natuur als we naar Soult reden in het dal, het was gewoon fantastisch en voor herhaling vatbaar, daarom hebben we donderdag de sprint naar de Ventoux gadaan zodat we de laatste dag de toer rond de Ventoux nog eens konden rijden. Donderdag hebben we dan besloten voor de drie kanten op te rijden maar eerst zo vlug mogelijk naar boven langs Bedoin, ik had een tijd van 1u50, dan naar beneden langs Malaucene en terug naar boven waar het op te top niet zo warm niet meer was amper 7 graden. Dan terug naar beneden naar Soult waar ik content was dat ik terug beneden was zodat ik terug kon klimmen want ik was bevroren. dan terug naar boven voor daar terug de afdaling de hervaten naar Bedoin, ik was stik kapot en content dat ik het gedaan had maar mijn kaars was uit. Dan de laatste dag hebben we de toer rond de Ventoux nog eens gedaan, maar we hadden op de papieren gelezen dat een man zijn record rond de Ventoux 27 gemiddeld was en dat hebben we aangevallen, maar is niet gelukt ik ben gestrand op 25,8 gemiddeld wat waarschijnlijk ook niet zo slecht is. En daarmee moesten we zaterdag terug naar huis komen, maar ik heb geweldig genoten van deze week en zeker om terug te doen.

Het ging super in Viersel

In de voormiddag was het weer niet zo goed maar namiddag kwam de zon er een beetje door en werd het droog. Dat was wat ik nodig had, de zon dat geeft altijd een goed gevoel en kriebels voor te sporten. Het zwemmen ging goed, ik kwam als 16e uit het water en ik had eindelijk eens een snelle wissel. Het fietsen was super en ging echt goed ik heb de 10e beste fietstijd gereden. Daarna ging het lopen ook goed maar dat moet normaal gezien beter. Ik ben uiteindelijk op een 19e plaats geëindigd waar ik zeer content mee ben.

De tijdrit van Roland was weer diep gaan

tijdrit

    Het is altijd zeer diep gaan met een tijdrit maar ik heb het weer overleefd. We zijn dadelijk met een goed tempo vertrokken en we zijn geëindigd op een 14e plaats met een GM van 43,862. Maar na de tijdrit moesten we het vochtprobleem zo vlug mogelijk weer aanvullen, wat we dan ook zo vlug mogelijk gedaan hebben. Maar we hebben ons weer goed kunnen amuseren dat toch het belangrijkste is. En we kijken al uit voor volgend jaar voor terug te kunnen starten.

    Uitslag >> link
  • Foto's >> link

Een 3e plaats in Lommel en het team Byloos heeft alles gegeven

Het was voor de eerste keer dat ik individueel mee deed met de 1/8 triatlon in Lommel. Normaal doe ik altijd mee met de familie trio, ik zwem onze Geert (mijn broer) fietst en ons Julia (mijn vrouw) loopt. Maar dit jaar wou ik is alleen mee doen en hadden we onze taktiek veranderd, ons Bo (mijn dochter) zou zwemmen en voor de rest bleef het team het zelfde. Ons Bo had afgezien omdat ze nog maar 3 weken aan het zwemmen was, maar ze hebben het Byloos team goed verdedigt ze zijn bij de trio op een 42e plaats geëindigd van de 50 trio's. Ik zelf stond nog eens op het podium bij de heren 40 op een 3e plaats en algemeen op de 9e plaats. Het was lang geleden dat ik nog eens op een podium gestaan had en het gaf een goed gevoel. Dit alles werd gesponserd door ons moe. We hadden zelfs t'shirts laten maken met de naam op van onze sponser bekijk de

hieronder is nog een film gemaakt aan de wissel van het fietsen naar het lopen van mij door Anita

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beerse was een hel

De bedoelingen zijn goed maar op een parcour van 4km 130 atleten opsturen dat is problemen zoeken. Daarbij is het ook nog eens een drafting wedstrijd, niet te doen. Ik hoop dat ze volgend jaar het parcour aanpassen, anders gaan ze de Benny daar niet meer zien want het is echt veel te gevaarlijk, ik verschiet er van dat er niet meer ongevallen zijn gebeurd. De organisatie was wel in orde en daar was niets op aan te merken. Ik heb mijn wedstrijd uitgereden op mijn eigen tempo en ik heb nog wel genoten van het lopen dat zeer goed ging. Ik had uiteindelijk een eindtijd van 58:59 op de 45e plaats.

lopen

Aarschot was weer een geweldige wedstrijd

Elk jaar geniet ik meer van deze wedstrijd. Een zeer goede organisatie een plus punt voor de Knoet. Ik was ook niet zo slecht al ze ik het zelf, het zwemmen ging goed het fietsen ging ook zeer vlot. Alleen het lopen had moeten beter gaan maar ik moet een beetje voorzichtig zijn want ik heb een ontsteking op mijn boven voet. Ik had een tijd van 1:26 , ik was 1 minuut trager als in 2009 maar daar kunnen we nog met leven. Maar we hebben genoten van de wedstrijd en dat is nog altijd het belangrijkste.

De Kristof heeft de finich gehaald in een recordtijd van 56:46

Ik heb de classic meegelopen met Kristof die spijtig genoeg blind is geworden door een ongeval. Ik heb veel bewondering voor de Kristof, u moet het u zelf voorstellen niets zien en dan nog 10km lopen, gewoon fantastisch. Wij hebben ook een goede tijd gelopen de Kristof wilde onder het uur lopen wat zeker gelukt is met een tijd van 56:46. Een dikke proficiat Kristof. Hier onder nog een foto. en een link naar de

 

TERUG